OM SWL VATTENSKÄRNING SAMARBETE

SWL välkomnar Nader

Bild till nyheten SWL välkomnar Nader. 2009-05-29 SWL är sen en tid tillbaka organiserat under en nyinrättad sektion på Blekinge Tekniska Högksola. Numera heter vi sektionen för Ingenjörsvetenskap och därunder finns ämnena matematik, maskin- och elektroteknik. En ny chef, Nader Asnafi, docent i bearbetningsteknik (maskinteknik), tillsattes i början på maj.

Nader Asnafi, Sektionen för Ingenjörsvetenskap, BTHNader kommer närmast från Volvo Cars i Göteborg där han arbetat som Senior Manager - Research & Advanced Engineering. Under 1990-talet arbetade Nader Asnafi som forskare vid institutet för Metallforskning (numera Swerea KIMAB) i Stockholm och har skrivit ett 60-tal vetenskapliga artiklar/publicationer. Han har även arbetat för Sapa Technology i Finspång och IUC i Olofström. Nader Asnafi kommer ursprungligen från Teheran/Iran men har varit bosatt i Sverige sedan 1976.

För oss på SWL känns det inspirerande med den bakgrund Nader har. I likhet med labbet rör sig han sig obehindrat i gränslandet mellan forskning och industri. Vi hälsar Nader varmt välkommen och ser fram emot att arbeta tillsammans med vår nye sektionschef.


Besök gärna sektionens hemsida:
http://www.bth.se/ing